joi, 16 august 2012

Noua locaţie

Vă mai amintiţi? Am mai vorbit despre "propritatea privadă" ce a pus stăpânire pe digul de la Mureş. Şi Nu oricum, ci cu o împrejmuire din plasă de sârmă. Inclusiv Mureşul este îngădit. 

Stăpânii "proprităţii privade" sunt ingenioşi. Au găsit soluţii să atenţioneze cât mai bine limiele ei, dar oamenii nu se lasă intimidaţi şi au găsit soluţii să utilizeze pe maideparte proprietatea comunităţii: Mureşul. 

Probabil "propritarul" are animale şi nu mai are pe unde le duce la Mureş căci digul este închis. Probabil sunt alţi proprietari de animale aflaţi în această situaţie şi atunci au găsit soluţia: Au schimbat locaţia taberei pentru animale şi prin urmare locul de trecere peste dig:


Ce contează că digul se degradează? Important este ca ei să-şi ducă animalele la Mureş. Şi asta sub pasarela care se degradează pe zi ce trece.

Aceasta este povestea în imagini a noii locaţii a taberei de vară folosită pentru animale.  O poveste care arată şi nepăsarea celor care gospodăresc apele şi digurile de protecţie. 

Cândva unii au cheltuit bani pentru a construi digul de protecţie al municipiului pentru ca Mureşul să nu mai ajungă în centrul oraşului Alba Iulia. Acum alţii îşi bat joc de munca celor dintâi. Şi asta pentru că ăia erau comunişti şi tot ce au făcut ei nu este bun. Bun este numai ce fac ăştia, democraţii. Chiar dacă ăştia nu mai fac nimic pentru comunitate.

2 comentarii:

  1. Probabil le e drag Muresul si vor sa il vada iar in centru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...asta cu "sa il vada iar in centru" e buna.
    Multe lucruri impotriva firii se mai intampla...de aceea se distruge totul. Din nepasare.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere ce scrieţi. Mulţumesc